De mensen achter Profise

Profise is opgericht door Jeroen Peelen en Marc Willems. Wij zijn 2 gedreven ad-interim managers die beschikken over een goede mix van “hands-on” mentaliteit en academisch denkniveau.

Door deze jarenlange ervaring hebben wij specifieke kennis opgebouwd binnen diverse vak- en probleemgebieden die nodig zijn om financiële interim-opdrachten succesvol uit te voeren. Wij zijn hierdoor getraind in meedenken en hebben oog voor verbeteringen van de financiële bedrijfsprocessen en verslaggeving. Hierdoor zijn wij in staat de processen binnen ondernemingen snel te doorgronden en concrete aanbevelingen te geven die wij tevens ook zelf kunnen implementeren.

Onze specifieke ervaringen en competenties hebben wij hieronder per persoon uiteengezet:

Jeroen Peelen RA

Jeroen Peelen Empathische en doortastende financiële interim professional met ruime ervaring bij diverse productiebedrijven. Beschikt over goede leidinggevende kwaliteiten waarbij teamwerk voorop staat. Analytisch sterk en beschikt over een goed adaptief vermogen. Vaktechnisch sterk met name op het gebied van externe verslaggeving (IFRS, RJ), interne beheersing en financiële in- en outsourcing trajecten binnen productiebedrijven. Hierdoor in staat om in korte tijd processen en systemen te doorgronden en te komen tot concrete aanbevelingen. Aantoonbare track-record om verandertrajecten in executie te brengen.

Marc Willems RA

Marc Willems Creatief en resultaat gerichte financiële interim professional met ruime ervaring bij voornamelijk holding bedrijven. Aantoonbare ervaring als financieel project manager in onder meer het optimaliseren van financiële processen, herfinancieringen en het coördineren van M&A transacties. Kennisdeler pur sang, toegewijd en communicatief vaardig. Vaktechnisch sterk met name op het gebied van IFRS, Solvency II en Risk Management. Ervaring in internationale omgeving en weet door open en positieve houding mensen te enthousiasmeren om een gezamenlijk doel te bereiken.